Pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttavat mielellään. Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

Terassilasitus – liukulasit mittatilauksena

Tilaa huippulaadukkaat kotimaiset Glasluckan liukulasit terassillesi. Meiltä saat terassilasit mittatilauksena. Voit hankkia terassilasituksen vanhalle tai vasta rakenteilla olevalle terassille. Terassilasitus sopii niin uuteen, kuin vanhaan rakennukseen.

Hoidamme halutessasi terassilasituksen mittauksen ja asennuksen, jolloin voit olla varma, että saat itsellesi toimivan kokonaisuuden. Asennuksia teemme Lohjalta n. 50-100 km alueelle.

Korkealaatuset terassilasitukset

Glasluckanin terassilasitukset ovat erittäin korkealaatuisia ja suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Liukulasit toimivat jämäkästi ympäri vuoden, eivätkä vuoda. Hyvin toteutetun laakeroinnin ja vedenpoiston ansiosta, laseja on kevyt liikutella myös talvella.

Vahvan rakenteen ja hyvän suunnittelun ansiosta, voit huollon ja korjausten sijaan keskittyä nauttimaan terassistasi. Terassilasituksella on viiden vuoden takuu valmistusvirheiden osalta.

alk. 357,99 € m2

#={field.wcpa-number-60476215d1a41.value}/{field.wcpa-number-1615537655366.value}=#
#={field.wcpa-number-1618808989269.value}/{field.wcpa-number-1618808943066.value}=#
#={field.wcpa-number-1618809002907.value}/{field.wcpa-number-1618808959799.value}=#
#={field.wcpa-number-1618809014530.value}/{field.wcpa-number-1618808971417.value}=#
#={field.wcpa-number-1615537655366.value}+{field.wcpa-number-1618808943066.value}+{field.wcpa-number-1618808959799.value}+{field.wcpa-number-1618808971417.value}=#
  • Hinta: 0,00

Kuvaus

Terassin liukulasitus

Kun terassilasitus toteutetaan liukulasituksena, saavutetaan kiinteän lasituksen tiiviys ja liukulasituksen muunneltavuus. Laseja voi avata ja liu’uttaa helposti haluamallasi tavalla. Tarvittaessa lasit voi nostaa pois paikoiltaan.

Terassilasituksen hyödyt

Terassilasitus antaa uusia mahdollisuuksia terassin käyttämiselle. Tuuli ja sade eivät estä lasitetun terassin käyttöä. Lämmittimien avulla teet terassista viihtyisän ja käyttökelpoisen myös viileämmillä ilmoilla. Lasitetulla terassilla saat asuntoosi ”uuden huoneen”.

Autamme terassilasituksen valinnassa

Meillä on pitkä kokemus terassien rakentamisesta ja terassilasitusten mittaamisesta ja asentamisesta. Jos kaipaat apua mitoituksen, valintojen tai asennuksen kanssa, voit kysyä meiltä neuvoja.

Glasluckan liukulasit

Glasluckanin liukulasitus on kestävä, näyttää hyvältä ja on kaiken lisäksi helppohoitoinen. Runko on säänkestävää alumiinia. Glasluckanin liukulasit eivät jumiudu, nouse vahingossa kiskoiltaan tai pidä ikävää ääntä. Kuulalaakeripyörästö on kestovoideltu ja kiskoissa on reiät, joista vesi poistuu sujuvasti.

Lasitettavien aukkojen mittaaminen

 

Toimitusaika

Yleensä n. 5 viikkoa, riippuen valmistajan tilanteesta.

Tervetuloa tutustumaan laseihin

Terassilasimme ovat nähtävissä Lohjan K-Raudassa. Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan!

Referenssit

Sopiva terassilasitus

Asiakas oli päättänyt hankkia lasituksen terassille ja laski verkkosivuillamme olevalla hintalaskurilla terassilasitukselle hinnan. Tämän jälkeen asiakas otti meihin vielä yhteyttä ja halusi varmistua muutamista yksityiskohdista. Autoimme asiakasta tilauksen yksityiskohtien kanssa ja asiakas tilasi lasituksen. Toimitimme tilauksen mukaisen lasituksen asiakkaalle ja saimme asiakkaalta erittäin positiivisen palautteen.
Olethan sinäkin meihin yhteydessä, niin autamme mielellämme rakentamaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden!
– Tea / Yrittäjä Terassikuntoon.fi
“Kiitos teille kaikille. Lasiovet sopivat oikein hyvin. 😊.
Tulen suosittelemaan teidän ovianne ystävilleni!”
– Greger / Tyytyväinen terassikuntoon.fi asiakas –
Katso kaikki referenssit

Terassilasituksella pidensimme terassikautta

Tässä kohteessa asiakkaamme oli rakentanut itselleen hienon uuden terassin. Terassista haluttiin monikäyttöisempi, sillä etenkin syksyisin olisi mukava jatkaa terassikautta pidempään. Ratkaisuksi löydettiin alumiinirunkoinen lasiterassi, joka on helppo asentaa paikoilleen ja esteettisesti silmää miellyttävä.

Asiakkaan kommentti:
“Olen ollut terassilasitukseen todella tyytyväinen ja se on erittäin miellyttävän näköinen. Lasitus antaa meille mahdollisuuden viettää enemmän aikaa terassilla! Kiitos!”

Katso kaikki referenssit

Terassilasitus

Asiakkaamme oli tilanpuutetta mökillä ja hän oli päätynyt siihen, että lasitettu terassi olisi paras ratkaisu ongelmaan. Autoimme mittojen ottamisessa ja konsultoimme myös tulevasta terassiratkaisusta. Terassi toteutettiin lopulta näyttävästä Siperian lehtikuusesta sen kestävyyden ja huoltovapauden vuoksi. Lasitetusta alueesta tuli 7 m x 3,5 m kokoinen, jolloin asiakkaalle saatiin noin 24 neliötä lisää tilaa mökille. Lasitukseen varattiin myös mahdollisuus saada infrapunalämmittimet kylmemmille ilmoille.

Asiakkaan kommentit:
“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun. Terassilasitus tuli ”avaimet käteen” periaatteella. Mittauksen jälkeen tarjous tuli nopeasti ja päätimme tarttua siihen. Terassilasitus valmistui aikataulussa ja saimme lasituksen asennutettua heti sen saavuttua. Lasituksen ansiosta grillikausi on voinut jatkua läpi talven, kiitos!”

Katso kaikki referenssit

Pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttavat mielellään. Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.