Terassimarkiisit

Meiltä voit tilata terassimarkiisit vakiokoossa tai mittatilauksena nopeasti ja helposti. Mittaamme ja asennamme markiiseja Länsi-Uudenmaan alueella ja Salon seudulla. Valikoimastamme löydät kotimaiset Tamar-markiisit. Terassimarkiisilla lisäät terassin käyttömahdollisuuksia, sillä markiisin avulla suojaat terassia sekä paahtavalta auringonpaisteelta, että sateelta. Terassimarkiisi suojaa UV-herkkiä pintoja sisällä ja ulkona, sekä vähentää talon jäähdytyksen tarvetta. Parhaiten onnistut valinnassa, kun markiisin ostajan oppaaseemme, josta löytyy myös kattava ohjeistus markiisin mittaamiseen ja asentamiseen.

Markiisimme ovat myös nähtävissä Lohjan K-Raudassa. Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan!

Neuvoja terassimarkiisin hankintaan

Me tunnemme markiisit ja terassit. Meiltä saat osaavaa neuvontaa terassimarkiisin valintaan, mitoitukseen ja asennukseen. Olemme myyneet markiiseja jo vuodesta 2012. Lisäksi meillä on kokemusta satojen markiisien asentamisesta, terassin rakentamisesta ja ulkoverhoiluremonteista. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä apua terassimarkiisin hankintaan.

Terassimarkiisin hyödyt:

  • Suojaa kalusteita, tekstiilejä ja arkoja pintoja UV-säteilyltä
  • Viilentää taloa ja terassia helteisillä keleillä, pienentää jäähdytyksen kustannuksia
  • Antaa sääsuojan vähemmän kesäisillä keleillä
  • Pidentää terassin käyttöaikaa

Terassimarkiisin asennus

Terassimarkiisi kiinnitetään tyypillisesti seinään tai räystään alle. Seinälle asennetun terassimarkiisin voi suojata katosprofiililla, joka suojaa kangasta lialta, sateelta ja lumelta. Kasettimarkiisien kangas on kasetin sisällä suojassa.

Tilaa asiantunteva henkilökuntamme tekemään mittaus ja asennus!

Näytetään kaikki 7 tulosta

Pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttavat mielellään. Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.