Referenssit

Ikkunamarkiisilla käyttömukavuutta olohuoneeseen

Tässä kohteessa lähdimme ratkaisemaan kesäisen auringonpaisteen aiheuttamia haasteita. Kuvassa olevan talon olohuoneesta tuli kesäisin paahtavan kuuma. Televisiota ei myöskään pystynyt katsomaan, sillä aurinko paistaa ikkunasta suoraan silmiin, eikä tv:lle löydy vaihtoehtoista sijoituspaikkaa tai katselukulmaa. Ratkaisuksi löytyi Tamar Optima ikkunamarkiisi Soliris io aurinkoautomatiikalla, jotta markiisi laskeutuu automaattisesti kun aurinko alkaa paistamaan.

”Automatisoitu ikkunamarkiisi on ollut erittäin kätevä. Sen lisäksi että se on tuonut lisää mukavuutta olohuoneen käyttöön kesäisin, niin se on laskenut talomme lämmityskustannuksia! Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen.”

Skyline rullakaihdin

Asiakkaallamme on valoisa kerrostaloasunto, jonne kesäisin paistaa aurinko lähes vuorokauden ympäri. Asunnossa oli ollut käytössä manuaaliset rullaverhot jo muutaman vuoden ja nyt ratkaisu kaipasi uudistusta. Tilanteen kartoituksen jälkeen suosittelimme moottoroituja kaihtimia, sillä ne tuovat lisämukavuutta asumiseen helppoutensa takia. Lopulta asuntoon kolmeen ikkunaan asennettiin valkoiset pimennyskaihtimet.

Asiakkaan kommentit:
“Rullakaihtimet tulivat parissa viikossa ja niitä tuli asentaja asentamaan. Asentamisessa meni vajaa tunti, jonka jälkeen käytiin läpi, miten kaihtimet toimivat. Olen ollut erittäin tyytyväinen kaihtimien toimivuuteen. Kaihtimet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja hiljaisia.”

Sopiva terassilasitus

Asiakas oli päättänyt hankkia lasituksen terassille ja laski verkkosivuillamme olevalla hintalaskurilla terassilasitukselle hinnan. Tämän jälkeen asiakas otti meihin vielä yhteyttä ja halusi varmistua muutamista yksityiskohdista. Autoimme asiakasta tilauksen yksityiskohtien kanssa ja asiakas tilasi lasituksen. Toimitimme tilauksen mukaisen lasituksen asiakkaalle ja saimme asiakkaalta erittäin positiivisen palautteen.
Olethan sinäkin meihin yhteydessä, niin autamme mielellämme rakentamaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden!
– Tea / Yrittäjä Terassikuntoon.fi
“Kiitos teille kaikille. Lasiovet sopivat oikein hyvin. 😊.
Tulen suosittelemaan teidän ovianne ystävilleni!”
– Greger / Tyytyväinen terassikuntoon.fi asiakas –

Terassilasituksella pidensimme terassikautta

Tässä kohteessa asiakkaamme oli rakentanut itselleen hienon uuden terassin. Terassista haluttiin monikäyttöisempi, sillä etenkin syksyisin olisi mukava jatkaa terassikautta pidempään. Ratkaisuksi löydettiin alumiinirunkoinen lasiterassi, joka on helppo asentaa paikoilleen ja esteettisesti silmää miellyttävä.

Asiakkaan kommentti:
“Olen ollut terassilasitukseen todella tyytyväinen ja se on erittäin miellyttävän näköinen. Lasitus antaa meille mahdollisuuden viettää enemmän aikaa terassilla! Kiitos!”

Terassilasitus

Asiakkaamme oli tilanpuutetta mökillä ja hän oli päätynyt siihen, että lasitettu terassi olisi paras ratkaisu ongelmaan. Autoimme mittojen ottamisessa ja konsultoimme myös tulevasta terassiratkaisusta. Terassi toteutettiin lopulta näyttävästä Siperian lehtikuusesta sen kestävyyden ja huoltovapauden vuoksi. Lasitetusta alueesta tuli 7 m x 3,5 m kokoinen, jolloin asiakkaalle saatiin noin 24 neliötä lisää tilaa mökille. Lasitukseen varattiin myös mahdollisuus saada infrapunalämmittimet kylmemmille ilmoille.

Asiakkaan kommentit:
“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun. Terassilasitus tuli ”avaimet käteen” periaatteella. Mittauksen jälkeen tarjous tuli nopeasti ja päätimme tarttua siihen. Terassilasitus valmistui aikataulussa ja saimme lasituksen asennutettua heti sen saavuttua. Lasituksen ansiosta grillikausi on voinut jatkua läpi talven, kiitos!”