Terassimatot

Tilaa huippulaadukas kotimainen terassimatto tai parvekematto, joka on viileässäkin lämpimän tuntuinen ja pysyy kuivana. Pyydä tarjous Dry Step® termomatosta haluamallasi mitoilla. Ota yhteyttä sivuston kautta tai soita.

Leikkaamme maton valmiiksi toivomiesi mittojen mukaan!

Tietoa terassimatoista

Terassi- ja parvekematon vakioleveydet ovat 1m ja 1,5m. Mikäli matotettava alue on leveämpi, niin matto koostuu useammasta palasta. Maksimipituuden valita voit vapaasti aina 30m saakka.

Terassimatto on suunniteltu lasitetulle terassille tai parvekkeelle. Maton pohjasta on saatu lämpimän tuntuinen eristävällä erikoissolumuovilla, joka on myös hengittävä. Näin on saavutettu hyvin lämpöä eristävä ja kylmyyttä hylkivät ominaisuudet.

Maton materiaali on paitsi mukavaa, myös kestävää ja puhtaan pitäminen on helppoa. Pohja on suunniteltu niin, että sen alapinta kuivuu hyvin, eikä kosteus jää maton ja terassin lattiapinnan väliin muhimaan. Hengittävän pohjansa ansiosta mattoa voi käyttää myös maalatulla lattialla.

Terassimaton hyödyt:

  • Matto tuntuu jalkoja vasten lämpimältä viileässäkin
  • Estää lattiasta nousevaa kylmyyttä, eristää tehokkaasti
  • Sopii kaikille pinnoille
  • Vaientaa kaikuisaa tilaa, eristää myös ääntä
  • Kestävä ja pestävä

Autamme terassimaton valinnassa:

Meillä on pitkä kokemus terassikokonaisuuksien rakentamisesta. Jos kaipaat apua terassimaton mitoituksen, valintojen tai asennuksen kanssa, voit kysyä meiltä neuvoja.

Pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttavat mielellään. Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.