Ikkunamarkiisit mittatilauksena

Meiltä saat Tamar Optima ikkunamarkiisit mittatilauksena nopeasti ja helposti. Mittatilaustyönä tehty markiisi on taloosi sentilleen sopiva. Teemme ikkunamarkiisien mittauksia ja asennuksia Länsi-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

Osaavalta henkilökunnaltamme saat tarvittaessa apua markiisin oikeaan mitoitukseen tai asentamiseen. Tiesitkö, että talon ulkopuolella oleva aurinkosuoja antaa parhaan suojan kuumalta auringonpaisteelta ja UV-säteilyltä? Kesän kuumina päivinä talo pysyy viileämpänä, eikä auringon säteily haalista tai vahingoita tekstiilejä ja pintoja.

Ikkunamarkiisien antama suoja voidaan optimoida Somfy markiisiautomatisoinnin avulla. Automatisoitu ikkunamarkiisi liikkuu auringon asennon muuttuessa ja antaa näin jatkuvasti parhaan suojan auringon säteilyltä.

Kysy lisätietoja ikkunamarkiiseista

Me olemme markiisien asiantuntijoita. Meiltä saat osaavaa neuvontaa ikkunamarkiisin valintaan, mitoitukseen ja asennukseen. Olemme myyneet markiiseja jo vuodesta 2012. Lisäksi meillä on kokemusta satojen markiisien asentamisesta ja ulkoverhoiluremonteista. Pyydä meiltä reippaasti apua ja neuvoja ikkunamarkiisin hankintaan.

Ikkunamarkiisit asennettuna

Ikkunamarkiisit voi tilata haluamassaan mitassa ja asentaa itse. Meiltä saat halutessasi myös mittauksen ja asennuksen, jolloin voit olla varma markiisin sopivuudesta ja toimivuudesta. Tilaa asiantunteva henkilökuntamme tekemään mittaus ja asennus!

Pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttavat mielellään. Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.