Ikkunamarkiisit mittatilauksena

Voit tilata verkkokaupastamme Tamar Optima ikkunamarkiisit mittatilauksena nopeasti ja helposti. Mittatilaustyönä tehty markiisi on taloosi sentilleen sopiva.

Osaavalta henkilökunnaltamme saat tarvittaessa apua markiisin oikeaan mitoitukseen tai asentamiseen. Tiesitkö, että talon ulkopuolella oleva aurinkosuoja antaa parhaan suojan kuumalta auringonpaisteelta ja UV-säteilyltä? Kesän kuumina päivinä talo pysyy viileämpänä, eikä auringon säteily haalista tai vahingoita tekstiilejä ja pintoja.

Ikkunamarkiisien antama suoja voidaan optimoida Somfy markiisiautomatisoinnin avulla. Automatisoitu ikkunamarkiisi liikkuu auringon asennon muuttuessa ja antaa näin jatkuvasti parhaan suojan auringon säteilyltä.

Kysy neuvoa ikkunamarkiiseille

Me olemme markiisien asiantuntijoita. Meiltä saat osaavaa neuvontaa ikkunamarkiisin valintaan, mitoitukseen ja asennukseen. Olemme myyneet markiiseja jo vuodesta 2012. Lisäksi meillä on kokemusta satojen markiisien asentamisesta ja ulkoverhoiluremonteista. Pyydä meiltä reippaasti apua ja neuvoja ikkunamarkiisin hankintaan.

Kysy lisää

Asiantuntijamme auttavat mielellään. Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.